Ninite instalator de aplicații multiple în Windows 11

0
118
Ninite instalator de aplicații

Ninite instalator de aplicații

Dacă reinstalați Windows pe curat ,instalarea aplicațiilor preferate poate fi consumatoare de timp și plictisitoare. Ninite instalează din mers aplicațiile tale preferate în timp ce te retragi la o bere și te distrezi cu alte activități.Ninite este un serviciu interesant dezvoltat de doi programatori din San Francisco care cred că nu este necesară nicio acțiune pentru a instala software-ul.

Este ușor de utilizat și oferă o gamă largă de aplicații free și open source populare. Doar alegeți aplicațiile pe care doriți să le instalați, descărcați programul de instalare versatil Ninite, apoi faceți un pas înapoi și distrați-vă în timp ce el face totul.Serviciul instalează software-ul cu setările implicite și spune „nu” oricărui program malware pe care programul de instalare încearcă să îl acceseze (cum ar fi o bară de instrumente a browserului). Ninite nici măcar nu este instalat pe sistem.
Utilizați doar executabilul independent pentru a începe procesul de instalare.

Mai pe înțeles intri pe site-ul lor alegi ce programe vrei să instalezi dintr-o listă foarte complexă de ex : să zicem că vreau instalez vlc ,7zip ,gimp ,aimp le aleg pe astea din listă după care se va genera un fișier pe care îl descărc în pc.Când vei accesa acest fișier aplicațiile alese de tine se vor instala toate pe rând fără să mai treci prin procesul clasic de instalare a fiecărui program de asemenea poti salva pe un stick usb si să instalezi toate programele necesare prin câteva click-uri la o noua instalare de sistem.După instalare Meniul Start afișează pictogramele programelor pe care le-ați instalat pe desktop în mod normal. Căile și setările implicite de instalare sunt selectate automat pentru dvs., fie că este un sistem pe 64 sau 32 ,el va face cea mai bună alegere pentru sistemul tau.

Ninite este sigur?

Un lucrul bun despre Ninite este faptul că îl folosesc mulți oameni și companii pentru instalarea multiplă a mai multor aplicații de odată iar asta îl face de încredere.
Ninite descarcă kitul de instalare pentru programe de pe site-urile web oficiale și veți obține întotdeauna cea mai recentă și stabilă versiune a programului.Acest lucru vă asigură că aveți întotdeauna un kitm de instalare legitim, indiferent de situație. Deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la fiabilitatea instalatorului ninite. Echipa din spatele Ninite actualizează programul foarte des pentru a oferi cea mai recentă versiune a programului.

Așadar ptr mai multe detalii urmăriți tutorialul de mai jos.

Tutorial Video

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.