Windows 11 noi funcții în următoarele versiuni

0
69
windows-11-noi-caracteristici

Windows 11 caracteristici noi

Ca și în cazul sistemului de operare Windows 10, Microsoft va lansa actualizări de caracteristici pentru Windows 11 în fiecare an. Aceste actualizări de caracteristici pot fi considerate versiuni noi ale sistemului de operare Windows 11. Fiecare actualizare de caracteristici adaugă noi caracteristici și funcționalități Windows 11, precum și remedieri de erori și îmbunătățiri. Uneori, actualizările de caracteristici sunt denumite și pachete de servicii.

Foarte curând, Microsoft va lansa prima actualizare a caracteristicilor pentru sistemul de operare Windows 11 (în acest an) și Microsoft a început deja să anunțe noile caracteristici care ar putea fi incluse în următoarea actualizare a caracteristicilor Windows 11. La recentul eveniment Windows 11 Hybrid Work, Microsoft a anunțat câteva funcții noi care vor face parte din viitoarele versiuni Windows 11.

Să aruncăm o privire mai atentă asupra tuturor acestor funcții noi din Windows 11.

File Explorer integrat in OneDrive

Noua versiune de Windows 11 vine cu un File Explorer reproiectat (sau Windows Explorer) care oferă cloud computing, care facilitează utilizatorilor să găsească ceea ce caută și să își vadă toate fișierele într-un singur loc.

OneDrive este integrat cu Windows 11 File Explorer, permițând utilizatorilor să lanseze File Explorer direct în OneDrive-Personal View.

Când deschideți File Explorer actualizat, pagina de pornire implicită pentru File Explorer este Home.

Puteți fixa fișiere în secțiunea File Explorer a secțiunii Favorite. Secțiunea Foldere implicite sau grupate (Foldere utilizator) este clasificată ca Acces rapid (da, Acces rapid s-a schimbat).

File Explorer in OneDrive

Suport pentru Tabfile în File Explorer

Aceasta este cea mai bună și mai așteptată caracteristică introdusă în Windows 11. Exploratorul de fișiere reproiectat oferă o interfață cu file care permite utilizatorilor să deschizi tab-uri ca și la un browser web.

Puteți deschide mai multe foldere/unități folosind tabfile dintr-o singură fereastră de explorare a fișierelor. Util pentru comutarea între multitasking și ferestre de foldere multiple.

PS: Microsoft a încercat să introducă Tabbed File Explorer în Windows 10. La acel moment, această funcție era numită „set”. Microsoft a lansat mai multe versiuni ale Windows 10 Insider Preview care includ caracteristica setată, dar această caracteristică a fost întreruptă ulterior și nu a apărut în Windows 10.

TabFile windows 11

Sugestii de text în File Explorer

Noul File Explorer vine și cu sugestii de text oferite de ContextIQ. Ajută utilizatorii prin partajarea și accesarea fișierelor în timp ce distribuie sfaturi relevante de contact, inclusiv fișiere și conținut cloud.

Suport pentru folderul aplicației în meniul de pornire

Utilizatorii pot crea foldere în meniul Start din Windows 11 pentru a organiza comenzile rapide ale aplicațiilor. Acest lucru permite utilizatorilor să organizeze și să curețe secțiunea de comenzi rapide blocate din meniul Start.

Suport pentru folder meniu start

Nouă funcție de sesiune inteligentă

Microsoft adaugă noi funcții pentru sesiunile inteligente la Windows 11, conceput cu inteligență artificială. Aceste noi funcții includ claritate și focalizare, încadrare automată, încețoșare a fundalului portretului și contactul vizual.

Aspect snap la atingere

Noua versiune de Windows 11 are caracteristici de aspect tactil care îi ajută pe utilizatorii de dispozitive cu atingere să aranjeze ferestrele aplicațiilor.

Noi funcții de securitate în Windows 11

Windows 11 introduce noi funcții puternice pentru a preveni cele mai comune tehnici de atac cibernetic, phishing și programe malware vizate.

Windows 11 are acum detectarea și protecție avansată împotriva phishingului cu Microsoft Defender SmartScreen. Această nouă caracteristică ajută la protejarea utilizatorilor împotriva atacurilor de tip phishing, identificându-i și alertându-i atunci când își introduc acreditările Microsoft în aplicații rău intenționate sau site-uri web compromise.

Smart App Control folosește modelul AI puternic al Microsoft pentru a rula numai aplicații de încredere folosind semnarea codului și blochează unul dintre cei mai mari vectori de atac din Windows în mod implicit.

Config Lock, care există deja în Windows 11, utilizează politicile MDM pentru a monitoriza cheile de registry pentru a se asigura că dispozitivele ecosistemului respectă standardele de securitate ale industriei și ale companiei. Când Config Lock detectează o modificare a cheii de registry, IT readuce automat sistemul afectat la starea dorită în câteva secunde.

Microsoft a distribuit un videoclip exclusiv care evidențiază toate noile funcții ale următoarei actualizări majore pentru Windows 11.

Iată un videoclip oficial pentru prezentarea caracteristicilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.