ProtonVPN vpn gratis fără limită de bandă

1
244
ProtonVPN vpn gratis

ProtonVPN vpn gratis

Toți furnizorii de VPN pretind că sunt experți în confidențialitate, dar de obicei nu există prea multe dovezi care să susțină acest lucru. Cu toate acestea, ProtonVPN, cu sediul în Elveția, este diferit, deoarece compania are o lungă istorie de securitate – se află și în spatele popularului serviciu de e-mail criptat end-to-end ProtonMail.

Rețeaua ProtonVPN oferă acum în jur de 1.700 de servere în 63 de țări (de la 61 în ultima noastră recenzie). Cele mai multe servere sunt în Europa și America de Nord, dar sunt disponibile în Australia, Brazilia, Columbia, Hong Kong, India, Japonia, Malaezia, Noua Zeelandă, Africa de Sud, Coreea de Sud și multe altele.

De asemenea, ProtonVPN deține și gestionează propriile servere, care folosesc rețeaua proprie a companiei pentru a se conecta la internet. Pe lângă faptul că îi oferă lui ProtonVPN mai mult control asupra modului în care este configurat și gestionat serviciul, este clar că aceasta nu este o companie-mascată care profită din revânzarea truselor altor persoane: există resurse și expertize reale aici.

Vrei să încerci ProtonVPN gratuit ?
Consultați site-ul Aici

Aplicație Windows

Pentru a dobandi aplicatia windows mai întâi este necesar să faceți un cont pe website-ul ProtonVPN ,între timp ai posibilitatea să alegi planul ,ai să vezi mai multe planuri însă tu îl vei alege pe cel gratuit.

Înregistrarea la ProtonVPN a fost ușoară și în câteva secunde am putut să vedem tabloul de bord al contului nostru. Este un portal la îndemână, cu o serie de instrumente pentru a ajuta utilizatorii să înceapă: acreditări de conectare, link-uri de descărcare, un generator de fișiere de configurare OpenVPN și indicații către instrucțiuni pentru configurarea dispozitivelor Mac, Linux, iOS și Android.

Avem o copie a aplicației Windows. Se descarcă și se instalează în câteva secunde, fără probleme tehnice.
Aplicația se deschide cu o hartă mare a lumii care arată diferite locații ProtonVPN active fiind doar 3 cu planul gratuit. Credem că interfața hărții nu a fost niciodată la fel de ușor de utilizat ca o listă de locații bună, dar ProtonVPN este mai bun decât majoritatea. Harta este mai mare, puteți redimensiona fereastra pentru o vizualizare mai bine, apoi rotiți rotița mouse-ului pentru a mări și micșora; faceți clic stânga, țineți apăsat și trageți pentru a deplasa; treceți cu mouse-ul peste pictograma serverului pentru a vedea locația acestuia și apoi faceți clic pentru a stabili o conexiune.

Bara laterală din stânga vă permite să activați, să dezactivați sau pur și simplu să vizualizați starea a trei funcții de confidențialitate valoroase: kill switch, NetShield (anunțul, urmăritorul și blocarea programelor malware ProtonVPN) și Secure Core, care direcționează prin cele mai sigure servere ProtonVPN. Anonimat suplimentar pentru traficul dvs. în țări care respectă confidențialitatea.

Am descoperit că aplicația a durat aproximativ șase secunde pentru a se conecta la WireGuard, puțin mai lent decât de obicei (aplicația IVPN s-a conectat în mai puțin de o secundă pe același sistem). Totuși, aceasta poate fi o problemă locală, deoarece Mac-urile și aplicațiile mobile se conectează de obicei în câteva secunde.

Nu am văzut probleme inițiale de conectare cu niciuna dintre aplicații. De asemenea, VPN-ul părea fiabil, cu o singură deconectare în timpul testării (nu putem exclude că aceasta este și o problemă locală).

Din testele mele a rezultat o viteză de 250-300 Mbps pe Download ,desigur contează și ce zonă alegeți și ce rețea aveți voi.

Pentru mai multe detalii urmăriți tutorialul video.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.