Porniți Windows 11 pe stick ca și sistem

1
136
Windows 11 pe stick

Windows 11 pe stick

Instalările de sisteme portabile pot fi utile atunci când doriți doar să încercați un sistem de operare fără probleme pe un hard disk intern ,usb stick sau SSD. Și ar fi chiar interesant dacă doriți să mutați sistemul de operare windows 11 live pe un stick usb.Puteți rula Windows 11 portabil ca și sistem de operare pe o unitate usb datorită lui Rufus, un program gratuit popular care creează unități USB bootabile. Testând caracteristica Windows to Go a lui Rufus, am putut folosi același hard disk Windows 11 pe două computere diferite, cu un efort minim.

Cea mai recentă versiune a Rufus nu numai că vă permite să creați o versiune Windows to Go a Windows 11, dar evită și cerințele TPM și CPU ale noului sistem de operare. Deci, dacă aveți un computer care nu are TPM 2.0 sau un procesor compatibil (Intel a 8-a generație sau mai nou, seria AMD Ryzen 2000 sau mai nou) ,ar trebui să puteți porni de pe acest disc Windows To Go fără probleme.

Dacă instalați sistemul de operare Microsoft pe SSD-ul principal sau pe unitatea hard disk a unui computer cu hardware mai vechi, consultați articolul nostru despre cum să ocoliți cerințele Windows 11 TPM sau să efectuați o instalare curată a Windows 11 vezi la adresa: Click Aici

Iată cum să creați o instalare portabilă a Windows 11 care funcționează de pe o unitate flash USB și cum să o utilizați atunci când schimbați computerele.

Dacă nu doriți să vă schimbați instalarea Windows 10, este utilă o instalare portabilă a Windows 11 pe o unitate USB. Dacă treceți la alt computer, vi se va solicita să vă resetați codul PIN, ceea ce vă va limita puțin portabilitatea.Dar tot ce aveți nevoie este o unitate USB 3 de mare viteză și vă puteți bucura de Windows 11 fără a atinge vechea instalare.

1.Descărcați cea mai recentă versiune de Rufus și instalați-o pe computer. În momentul scrierii acestui articol, cea mai recentă versiune este 3.18, care include suport pentru imaginile extinse Windows 11.

2.Introduceți o unitate USB goală de cel puțin 28 GB și deschideți Rufus. Cu cât unitatea USB este mai rapidă ,cu atat mai usor va rula windows-ul.

3.Selectați dispozitivul USB pe care doriți să instalați Windows 11.

4.Selectati imaginea iso windows 11 pe care vrei să o descarci sau poți descărca de la Click Aici

5.Faceți clic pe meniul derulant Imagine option și selectați Windows To Go. Aceasta va instala Windows 11 direct pe unitatea USB.

6.Urmați pașii indicați și așteptați să creeze stick-ul cu windows 11 live.

Pentru mai multe detalii urmăriți tutorialul video.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.