Cleanup Pictures elimină obiectele din fotografie

2
185
Cleanup Pictures

Cleanup Pictures

Cleanup Pictures este o aplicație web extrem de interesantă pentru editarea imaginilor. Aceasta include instrumente pentru eliminarea diferitelor obiecte dintr-o imagine, inclusiv oameni, filigrane, pete și multe altele. Separă complet elementele și vă permite să obțineți rezultate impresionante.

Acest program este ușor de utilizat, ceea ce îl face potrivit chiar și pentru începători. Dezvoltatorii au adăugat o unealtă brush cu care poti scoate obiectele din imagini prin copierea pixelilor din împrejur.

Este o opțiune excelentă pentru pasionații de fotografie și fotografi aspiranți care doresc să elimine elementele nedorite din imaginile lor. Acest instrument se bazează pe modelul open source Samsung AI Lab. Identifică și redesenează automat părțile selectate ale unei fotografii pentru a elimina cu ușurință obiectele nedorite din cadru.

În testele mele a eliminat cu succes persoane ,obiecte cum ar fi creioane ,deșeuri de pe o plajă și chiar oameni prinși în imagine atașați de obiecte.

Foarte interesant este faptul că a reușit cu succes să elimine toate aceste lucruri fără să lase pete sau blur în locul lor.

Aceasta este o opțiune excelentă dacă doriți să ștergeți obiecte fără operații sau măști complexe.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.