Integrare ProtonVPN în windows 11 fără aplicație

0
111
Integrare ProtonVPN în windows 11 fără aplicație

ProtonVPN configurare manuală pentru Windows 10/11

În ultimele versiuni de windows 10/11 apare opțiunea VPN ca fiind parte din windows ,mă întrebam cum funcționează această funcție așa că astăzi o să activăm funcția VPN din windows 11 folosind configurarea manuală IKEv2.

ProtonVPN este cea mai bună aplicație VPN gratuită oferită de https://protonvpn.com ,într-un tutorial video am prezentat cum se ajunge la această aplicație vezi articolul AICI  așadar dacă doriți să instalați aplicația lor urmăriți tutorialul video de acolo.

După ce urmăriți tutorialul o să ajungeți la concluzia că este necesar să faceți un cont mai întâi ,după crearea contului o să găsiți și buton de download pentru aplicație numai că noi astăzi nu o să folosim aplicația o să extragem de acolo câteva informații care vor ajuta la integrarea în funcția windows VPN.

Procedura ar fi următoarea descărcăm un certificat ProtonVPN IKEv2 vezi AICI ,apoi îl instalăm procedând ca AICI dacă vă încurcați mai bine urmăriți tutorialul video din acest articol.

După ce ai descărcat certificatul și l-ai instalat va trebui să mergeți la:
1.Start → Setări → Rețea și Internet → VPN → Adăugați o conexiune VPN
2.Completați următoarele informații și faceți clic pe Salvare :

Furnizor VPN: Windows (încorporat)
Nume conexiune: Alegeți orice nume pentru conexiunea VPN.
Numele sau adresa serverului: Pentru a găsi numele serverelor ProtonVPN : Conectați-vă la account.protonvpn.com folosind browserul dvs. și accesați Downloads → OpenVPN Configuration files selectați serverul la care doriți să vă conectați, iar în coloana Actions de lângă acesta, faceți clic pe pictograma drop-down pentru a vedea numele sau adresa serverului
Tip VPN: IKEv2
Tipul informațiilor de conectare: nume de utilizator și parolă
Nume de utilizator: numele dvs. de utilizator ProtonVPN IKEv2
Parola: parola dvs. ProtonVPN IKEv2

Numele de utilizator și parolă IKEv2 le vei găsi în contul vostru la optiunea Account vezi aici account.protonvpn.com așadar mai multe detalii vezi în tutorialul video care l-am realizat special pentru tine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.