MiniTool Partition Wizard 12.6 Pro 6 luni gratuit

0
318
MiniTool Partition Wizard 12.6

MiniTool Partition Wizard 12.6

MiniTool Partition Wizard Pro, în calitate de manager profesionist de partiții, vă oferă flexibilitatea de a configura hard disk-ul pentru a menține computerul să funcționeze la performanță maximă.

Pe lângă repartiționarea hard disk-ului, oferă și o modalitate excelentă de a recupera rapid partițiile și fișierele pierdute (Pro Platinum / Pro Ultimate).

De asemenea, asigură securitatea datelor ori de câte ori utilizatorii convertesc sisteme de fișiere, convertesc hard disk-uri între MBR și GPT sau convertesc discuri dinamice în discuri master.Drept urmare, majoritatea utilizatorilor îl evaluează drept ca fiind cel mai fiabil manager de partiții.

Ca atare vă oferim prin licentă 6 luni varianta pro de Aici  , programul îl poți descărca de Aici iar mai jos aveți licența :

Pentru activarea licentei urmăriti tutorialul video de mai jos:

Partition Wizard Professional Edition împărtășește o mare parte din aceeași filozofie ca și programul de mai sus, atât din punct de vedere estetic, cât și funcțional. Pentru că atunci când începi, asemănările sunt cu adevărat impresionante. În primul rând, cu funcția de partiție inclusă în mod implicit, puteți efectua și diverse operațiuni pe întregul hard disk.

Partition Wizard Professional Edition vă permite să aliniați rapid toate partițiile, să reconstruiți înregistrarea principală de boot (MBR), să ștergeți toate partițiile dintr-un disc selectat, să scrieti, să efectuați un test de suprafață, să restaurați partițiile sau să convertiți un disc MBR într-un GPT (GUID).

Discurile rulează în jurul limitei de dimensiune a partiției de 2 TB și până la 4 partiții primare.

Partițiile pot fi formatate, șterse, mutate, redimensionate, extinse și împărțite cu ușurință. Puteți, de asemenea, să scanați partiția, să modificați dimensiunea grupului, să îl setați ca logic, să schimbați numărul de serie, să scrieți identificatorul sau să îl ștergeți complet. Partition Wizard Professional Edition acceptă partițiile Linux Ext2 și Ext3, precum și configurațiile RAID.

Așadar licenta 6 luni pentru varianta pro suficient timp ca să îți pui în ordine partițiile ,în testele mele a partiționat cu succes de fiecare dată când am inițiat această acțiune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.