Transformă fotografiile vechi alb-negru în culori

1
205
Transformă fotografiile

Transformă fotografiile

Cine își imagina că în ziua de astăzi poți modifica pozele vechi alb negru de pe vremea lui bunica în poze color ,ai zice că este chiar imposibil ,însă tehnica de astăzi are capacitatea de a genera culoare pe baza predicțiilor inteligente la analiza unei poze alb negru.

Mai exact este vorba de serviciu online Hotpot AI care analizează fotografiile alb-negru și le transformă în fotografii color reale. Pentru a face acest lucru, s-a bazat pe marele proiect DeOldify și a aplicat brevetele bazate pe cele mai noi tehnici în deep learning, subdomeniul învățării automate.

Rezultatul este o predicție precisă a culorii oamenilor și obiectelor dintr-o fotografie, dar, ca orice predicție, poate fi greșită sau părtinitoare ,de exemplu poate face o pereche de pantaloni albastru când acestia erau mov sau roșu de obicei observ că tonalitatea culorii pentru piele se păstrează în general.

În testele mele a prezis cu succes elementele colorate ce reprezentau natura cum ar fi verdeață ,copaci ,nori ,animale și altele ș cred că va colora cu succes și un personaj uman sau diferite poze de grup cu mai multe persoane dintr-o poză mai veche.

Așa că este tare amuzant să îmi văd bunicii 🙂 în poze color atunci când erau mai tineri ,ați văzut poza aia clasică alb negru de stă pe perete la ei in casă de la nuntă într-un tablou probabil o să le fac o surpriză.

Vrei să te joci cu pozele alb negru și ai nevoie de instrucțiuni vezi tutorialul video de mai jos.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.