PortableApps aplicații portabile pe stick usb Windows 11

0
108
Aplicații Portabile

Aplicații Portabile

PortableApps este specializat în a permite utilizatorilor să creeze aplicații portabile personalizate și colecții de aplicații pe stick usb sau alte dispozitive externe de stocare. În loc să instalați un program pe un anumit dispozitiv proaspăt instalat cu windows ,este posibil să testați un astfel de program intainte sa il instalati fizic pe sistemul de operare de pe un stick usb.

Aceste fișiere includ foldere cloud (cum ar fi DropBox, OneDrive sau Google Drive), hard disk-uri locale sau unități flash USB. Aceasta înseamnă că poți să stai pe un alt computer (la serviciu ,la un coleg..etc) și să ai acces la browser ,aplicatiile tale favorite ,care sunt gata de utilizare cu articolele ,marcajele ,extensiile tale preferate ,același lucru este valabil și pentru fișierele muzicale, editorii foto, jocurile, instrumentele pentru dezvoltatori etc.

Partea bună este faptul că nu trebuie să faci vreo instalare sau modificare pe un alt pc ca sa accesezi aplicatiile pe care le preferi ,introduci stick-ul și deschizi aplicația ,de exemplu la serviciu avem ca browser cel implicit din windows 10 ,de regulă eu lucrez cu chrome și îmi vine foarte ușor să rulez chrome după stick-ul portabil fără să modific ceva în pc-ul de la serviciu.

La afisarea unui formular de introducere puteți selecta mai multe aplicații portabile pe care o să le instalați în mediul personalizat de stocare. Există sute de opțiuni din care să alegeți, cum ar fi: Notepad++, IrfanView, Chrome, Firefox, Opera, AIMP, Audacity, VLC, Hijack This, Kaspersky TDSSKiller, 7-ZIP, CPU. -Z, CrystalDiskInfo, CrystalDiskMark, Explorer++, GeekUninstaller, GPU-Z, SSD-Z, TreeSize Free, WinDirStat și altele.

După ce ați instalat aplicația portabilă, rulați start.exe de stick (sau oriunde aveți un dispozitiv portabil instalat). Puteți accesa apoi meniul portabil prin intermediul pictogramei aplicației portabile din zona de notificare a barei de activități. Făcând clic pe el, apare un meniu în care puteți alege dintr-o listă de aplicații portabile instalate.

Mai multe detalii vedeti in tutorialul de mai jos

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.