Ce este nou în aplicația Calculator Windows 11?

0
71
Calculator Windows 11

Calculator Windows 11

Când Microsoft a lansat o versiune de previzualizare a sistemului de operare Windows 11 ,majoritatea detaliilor despre noua aplicație Calculator erau disponibile.

Apropo de funcții ,noua aplicație pentru calculator pare destul de puternică. Beneficiază în special de tratamentul temei Windows 11, ceea ce îl face modern și atractiv de utilizat.În plus, acceptă și setările temei Microsoft Apps, astfel încât să puteți seta o temă deschisă sau întunecată sau să utilizați setările sistemului pentru a detecta automat modul.

Calculatorul pentru Windows 11 are un calculator științific bogat în funcții, precum și un calculator standard.Există și un mod de programare. Acest mod a fost dezvoltat special pentru programare complexă și calcule de construcție.Există și alte moduri în calculatorul Windows 11, modul grafic care vă permite să vizualizați grafice ,de asemenea detine functia de conversie pentru monede și alte convertoare interesante.

Unele convertoare sunt chiar funny de exemplu să zicem că faci o conversie din metri în kilometri pe lângă conversia de bază îți dă rezultate cum ar fi 1000 de metri raspuns standard = 1 km pe lângă acest răspuns mai primești sub acesta și mesajul ‘Aproximativ egal cu 0,62 mi sau 13,16 avioane jumbo jet’ sau la volum 1000 litri apă răspuns standard = 1 metru cub sau poate însemna 2,64 căzi :).

Calculator Windows 11 foto 1

După mai multe teste mi s-a părut mult mai interesant și util ai cam tot ce îți trebuie de calcule matematice până la convertoare de toate felurile ,conversie monetară și multe alte ,urmăreste tutorialul video pentru o prezentare mai în asamblu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.