HWiNFO generează date hardware pc în timp real

0
85
HWiNFO

HWiNFO aplicatie portabilă

HWiNFO este o soluție de analiză și monitorizare hardware versatilă care acceptă o gamă largă de sisteme de operare (DOS, Microsoft Windows 95-Windows 11, WinPE) și platforme (i8086-Xeon Platinum).

Aceste instrumente sunt concepute pentru a colecta și prezenta cât mai multe informații despre hardware-ul computerului, făcându-le potrivite pentru utilizatorii care caută actualizări de drivere, producători de computere, integratori de sisteme și experți tehnici. . Informațiile primite sunt prezentate într-o formă logică și ușor de înțeles și pot fi exportate într-o varietate de rapoarte.

HWiINFO64 este un program gratuit de asemenea este actualizat frecvent (zilnic) pe măsură ce sunt descoperite noi hardware, tehnologii și caracteristici. Ciclul de actualizare este de aproximativ o lună pentru versiunea completă, aproximativ 1-2 pe săptămână pentru versiunea pre-beta.

Pot fi utilizate versiuni ad-hoc dacă este necesar. Vă recomandăm să utilizați cea mai recentă versiune disponibilă. Pre-lansările beta sunt complet funcționale și sunt, de obicei, promovate la versiuni complete, cu funcții noi care necesită evaluare și actualizări.

Utilitarul monitorizează cu acuratețe pentru a prezice starea curentă și erorile pe o interfață personalizabilă cu diverse opțiuni generând informații cuprinzătoare despre componentele hardware descrise în straturi care sunt distribuite în detaliu.
Așadar este util să obțineți rapoarte detaliate despre inventarul hardware sau să verificați diferiți parametri legați de hardware ,senzori ,temperaturi etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.