LunaPic poate elimina fundalul sau obiecte din poze

0
173
LunaPic

LunaPic Editor Grafic

Ce este LunaPic și ce face?

LunaPic este unul dintre cei mai simpli editori de fotografii bazate pe web. Nu este necesară înregistrarea și este gratuit. Puteți încărca și edita imagini pe computer, pe site-uri web precum cloud și social media sau oriunde doriți.

În acest tutorial o să demonstrez cum poți elimina fundalul dintr-o poză fără să afectezi obiectul focalizat s-au să scoți obiecte din poze ca și cum nu ar fi fost acolo ,bineînțeles LunaPic conține o suită impresionantă de unelte cu care poți face o grămadă de șmecherii.

Puteți transforma fotografiile în opere de artă, adăugați animații interesante, creați meme amuzante, adăugați cadre și text, creați colaje, schimbați calitatea, luminozitatea, culorile și multe altele. Puteți schimba contrastul. Toate imaginile sunt editabile.

Editorul online este gratuit și compatibil cu toate tipurile de fișiere imagine. Când ați terminat, puteți partaja imaginile editate direct pe Facebook, Twitter, Instagram sau alte platforme de rețele sociale. Îl puteți trimite prin e-mail sau îl puteți transfera pe un dispozitiv sau computer.

În general, acest instrument de editare ușor de utilizat este o opțiune excelentă pentru începători și pentru cei cărora Photoshop și CorelDraw sunt prea dificile.

Iată câteva dintre caracteristicile acestuia:

-Posibilitatea de a încărca până la 10 imagini simultan prin orice adresă URL, computer sau site-uri de socializare, cloud și multe altele.
-Nu este necesară înregistrarea pentru a accesa un instrument de editare online.
-Vine cu o interfață intuitivă și ușor de utilizat.
-Puteți alege dintre sute de cadre de efecte, filtre de text, animații și chiar redimensionați, decupați, selectați, pictați etc.
-Încărcarea imaginilor este rapidă și ușoară. Puteți salva imaginea editată și o puteți încărca instantaneu pe rețelele sociale gratuit, fără a introduce adresa de e-mail sau informațiile personale.
-Poate funcționa cu multe formate de fișiere.

Pentru mai multe detalii vezi tutorialul video.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.