Subtitle Edit traducere corecție și inserare subtitrare permanent în video

0
154
Subtitle Edit

Subtitle Edit

Te-ai întrebat vreodată cum a fost făcută subtitrarea ?
Subtitle Edit este o sugestie bună de software pentru editare subtitrări datorită interfeței cu utilizatorul și controlului precis al operațiunilor, utilizatorii pot crea și edita subtitrări într-un mod foarte precis.Așa că astăzi aveți ocazia să vedeți cum se traduce ,corectează și inserează o subtitrare permanent în videoclip.

Manipularea subtitrarilor poate părea puțin complicată la început ptr că te intrebi cum ții evidența tuturor conversațiilor din film și cum sincronizezi toate conversațiile însă instrumente ca Subtitle Edit ușurează lucrurile, oferind mai multe opțiuni simple de corecție și traducere.

Utilitarul conține o caracteristică care este o vizualizare a formei de undă care ajută utilizatorii să sincronizeze corect subtitrările cu conținutul redat în prezent, fără întârziere. În plus, playerul video încorporat ajută la ajustarea corectă a subtitrarilor la ceea ce se întâmplă pe ecran. Utilizarea acestor două instrumente la crearea/traducerea subtitrărilor poate îmbunătăți considerabil eficiența.

Editează subtitrările existente sau creează-ți propriile subtitrări

Oricine poate folosi funcția datorită licenței gratuite a programului. Puteți începe să adăugați subtitrări pentru filmele pe care le-ați văzut în trecut și să vedeți cum le gestionează programul. Fiecare subtitrare are o oră de început și un interval de timp de sfârșit, iar toate dialogurile sunt afișate pe ecran pentru o anumită perioadă de timp specificată în interfața software-ului.

Interesant este că programul vă va spune dacă valoarea caracterului este prea mare. În esență, asta înseamnă că poate fi complet dificil de citit înainte ca subtitrările să dispară. Utilizatorii pot folosi, de asemenea, Google Translator încorporat. Acest traducător vă redirecționează automat către o pagină Google pe măsură ce introduceți textul sau va traduce instant tot textul în limta google api key ,nu va face tot timpul o traducere perfectă însă vei avea posibilitatea să corectezi ce nu iti convine.

Surprinzător acest utilitar mai conține corecție ortografică și chiar pe acolo am găsit dicționar și pentru limba Română.

Pentru mai multe detalii vezi tutorialul video.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.