Website-uri care traduce automat subtitrări gratis

1
278
Traduce automat subtitrări

Traduce automat subtitrări

1.Subtitles Translator

Subtitles Translator este un instrument online gratuit pentru traducerea subtitrarilor dintr-o limbă în alta. Subtitles Translator vă permite să traduceți rapid mai multe fișiere de subtitrare care acceptă șase formate de fișiere diferite.

Cu acest instrument, nu trebuie să plătești pe alții pentru a traduce filme și seriale în propria ta limbă poți folosi traducerea subtitrarilor pentru a traduce singur rapid și ușor. Tot ce aveți nevoie este un fișier de subtitrare în orice limbă acceptată de instrument. Translatorul de subtitrări îl va traduce apoi în orice limbă ,iar dacă nu îți place cum a tradus poți edita după bunul plac acolo unde e cazul.

Subtitles Translator face traducerea subtitrarilor în bloc foarte ușor. Subtitle Translator vă permite să traduceți până la 20 de fișiere sau 1MB odată.

Nu mai trebuie să treci prin sarcina plictisitoare de a traduce episoadele din serialele sau emisiunile TV preferate pe rând. Cu Subtitle Translator, puteți traduce rapid și ușor întreaga dvs. sesiune simultan, cu doar câteva clicuri.

Pe lângă instrumentele de tradus subtitrări, oferă și convertoare de subtitrări. Convertiți subtitrările dintr-un format de fișier în altul cu un singur clic. Acceptă aceleași formate de fișiere pe care le acceptă instrumentele de tradus.

Instrumentul are și un editor de subtitrări. Este disponibil imediat după crearea traducerii, dar îl puteți accesa oricând și din meniul principal, fără a crea mai întâi o traducere. Cu editorul de subtitrare, puteți face orice modificări doriți în fișierele dvs. de subtitrare, cum ar fi modificarea orei de începere, a orei de încheiere sau a textului afișat. Toate într-o interfață clară și ușor de utilizat.

Cu instrumentele noastre, puteți traduce subtitrări în peste 80 de limbi diferite și 6 formate de fișiere.

Mai jos sunt formatele acceptate.
• Sub-Rip (SRT)
• WebVTT (MTB)
• Fișierul de subtitrare Spruce (STL)
• Subtitrări YouTube (sbv)
• Vizualizator secundar (.sub)
• Stație avansată (SS)

2.Online Subtitle Translator & Editor

Acest traducător de subtitrări online gratuit poate traduce instantaneu subtitrări dintr-o limbă în alta. Odată ce este introdusă traducerea automată, puteți, de asemenea, să editați/îmbunătățiți manual traducerea și să exportați subtitrările traduse în formatul lor original.

Cum pot traduce subtitrări?

Pentru a traduce subtitrări, descărcați fișierul de subtitrare .SRT .SUB .ASS sau .VTT apoi trageți în secțiunea „Drop File”. Odată încărcat, puteți traduce conținut folosind mulți dintre traducătorii disponibili (Google, Bing, Yandex, Baidu etc.).

Alegerea traducătorului potrivit și a limbii țintă ar trebui să traducă conținutul imediat. În acest pas, puteți edita sau ajusta subtitrările făcând clic pe pictograma creion de lângă fiecare rând de subtitrări. Când sunteți mulțumit de rezultat, faceți clic pe butonul „Salvare ca” din colțul din dreapta sus pentru a descărca fișierul.

Ca și Subtitles Translator și Online Subtitle Translator & Editor folosește google pentru traducere numai că acesta are disponibile mai multe motoare de traducere oferind posibilități mai ample.

3.Subtitle Cat

Subtitle Cat este mai mult un website de unde poți descărca subtitrări deja traduse care are de asemenea adăugat și instrumentul de traducere automată acesta fiind mult mai simplificat față de celelalte 2 instrumente alese de mine.

Se pare că aceste websituri de traducere devin din ce în ce mai inteligente oferind posibilitatea de traducere gratis ,inițial cu puțină răbdare poți face o subtitrare chiar de calitate folosind aceste instrumente.

Pentru mai multe detalii despre cum se folosesc aceste instrumente vezi tutorialul video

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.