Aomei Partition Assistant Pro program gestionare partitii

0
90
Aomei Partition Assistant Pro

AOMEI Partition Assistant Pro

Este unul dintre cele mai bune instrumente pentru îmbunătățirea fiabilității și vitezei hard diskului. Este foarte ușor de utilizat și este un instrument versatil de gestionare a partițiilor. Îl puteți folosi pentru a face multe modificări la partițiile hard diskului. Veți obține cu ușurință o soluție completă legată de partiționarea completă a hard diskului și puteți face cu ușurință modificări avansate la interfață.

Puteți redimensiona cu ușurință partițiile de pe hard disk, mutați partiții, aliniați partițiile, migrați sistemul de operare pe SSD, copiați sau clonați partițiile/discurile, remediați erorile de sistem, conversie logic-la-primară, instrumente de măsurare a vitezei de citire scriere ssd/hdd.

Oricine poate folosi acest software, deoarece acceptă orice configurație CPU și toate sistemele de operare Windows acceptate ,de asemenea am pregătit pentru voi o licență ce va valida versiunea pro așadar poți face teste cu toate uneltele profesionale.

Caracteristici Cheie AOMEI Partition Assistant:

  • Viteză crescută: AOMEI crește fiabilitatea și viteza hard disk-urilor pentru a accelera computerul. Spațiul insuficient pe disc și corupția discului sau erorile de sector pot face ca computerul cu Windows să funcționeze lent. Acest instrument de partiție poate remedia erorile de hard disk sau de sistem solid.
  • Redimensionați unitatea HDD/SSD: poate redimensiona cu ușurință partițiile hard diskului fără pierderi de date și este unul dintre cele mai bune software de redimensionare a hard diskului pentru Windows.
  • Mutați partițiile: puteți muta rapid și precis orice partiție existentă în alta.
   OS la SSD: este disponibilă și migrarea de la OS la SSD, există un expert pentru a migra rapid și ușor sistemul de operare pe SSD sau OS pe HDD.
  • Copiați partiții: copiați cu ușurință orice partiții de hard disk și partiții de disc cu ajutorul expertului pentru partiții de disc.
  • Remediați erorile de sistem de hard disk: Uneori, sectoarele de hard disk sau alte erori de disc pot cauza erori de sistem. Prin urmare, scanează și repară sectoarele defecte ale hard diskului sau erorile de sistem.
  • Conversie logică în partiția principală: Acest software de partiționare folosește cea mai recentă tehnologie pentru a converti unitățile de disc dinamice în unități primare.
  • Merge Disks/Split Partitions: Acum puteți îmbina sau împărți cu ușurință hard disk-uri cu acest producător profesionist de partiții HDD.
  • Extindeți partiția: nu puteți extinde manual partiția de hard disk. Dar, cu ajutorul funcției expert a acestui instrument de partiție, puteți extinde rapid partiția și crește spațiul pe disc.
  • Manager de partiții Raid 5: creați, ștergeți, actualizați, îmbinați, convertiți, mutați cu ușurință partiții pe hard disk-urile Raid 5.
  • Convertiți tipul de disc: puteți converti formatul NTFS în FAT32, puteți converti formatul FAT32 HDD în NTFS, puteți converti tabelul de partiții MBR în disc GPT, puteți converti rapid unitatea de disc GPT în disc MBR.
 • Creați/Ștergeți/Formatați partiții: Acest cel mai bun software de gestionare a partițiilor poate crea orice tip de tabel de partiții pentru hard disk și, de asemenea, șterge și formatează rapid hard disk-urile.
 • Alinierea partițiilor hard disk: Aliniați cu ușurință partițiile hard diskului pentru cea mai bună experiență de utilizator.Descarcă program de Aici

Pentru activarea licentei vezi tutorialul video

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.