MarkText editor text simplifică editarea și corectează textul

0
75
MarkText

MarkText editor text

MarkText este un editor de previzualizare live cu care puteți pur și simplu să scrieți și să editați text, iar MarkText ascunde toate sintaxa inutile. Când porniți MarkText pentru prima dată, apare o fereastră de editor goală. Puteți vizualiza legăturile cheie sau paletele de comenzi (CmdOrCtrl + Shift + P) pentru toate comenzile disponibile sau pur și simplu tastați @ pentru a obține o suprapunere a elementelor de text disponibile. MarkText oferă o interfață minimă și simplă, în secțiunile următoare puteți afla mai multe despre interfață și funcționalitate.

MarkText poate verifica automat textul pentru erori și poate sugera corecții pe măsură ce tastați. Tot ce trebuie să faceți este să activați verificarea ortografică în setările dvs. de ortografie, astfel încât să nu pierdeți niciun cuvânt greșit. Folosim Hunspell pe Linux și versiuni mai vechi de Windows, pe macOS și Window 10 puteți alege între Hunspell sau verificatorul ortografic al sistemului (implicit).

Puteți controla limba implicită de autentificare prin setări, dar puteți schimba limba în timpul execuției schimbând limba. Faceți clic dreapta pe elementul de meniu de sub ortografie, nu este nevoie să schimbați limba implicită. În mod implicit, MarkText acceptă doar limbile locale disponibile pentru engleza americană de la Hunspell și pentru verificatorii ortografici de sistem.

Caracteristică Detectarea automată a limbii:

MarkText poate încerca să detecteze în mod automat automat limbile în timpul tastării, în prezent acceptă peste 160 de limbi prin Compact Language Detector.

Subliniază automat cuvintele scrise greșit:

Dacă nu vă plac toate erorile de ortografie evidențiate cu roșu, puteți dezactiva această opțiune din setări, și beneficiați în continuare de verificarea ortografică manuală prin meniul de clic dreapta. Dezactivarea constantă a verificării ortografice va îmbunătăți, de asemenea, performanța generală.

Adăugarea cuvinte noi în dicționar:

Puteți adăuga cuvinte în dicționarul selectat făcând clic dreapta pe cuvântul scris greșit și selectând Adăugați în dicționar sau Ștergeți un cuvânt adăugat anterior. Selectați Ignorare dacă doriți să ignorați temporar un cuvânt.

Gestionați dicționare Verificator ortografic macOS Va trebui să adăugați dicționare de limbi suplimentare prin Limbi și regiuni în panoul Preferințe de sistem.

Verificatorul ortografic Windows Pe Windows 10, va trebui să adăugați dicționare de limbă suplimentare prin „Limbă” în setările de oră și limbă. Adăugați limbi suplimentare și descărcați opțiunile de limbă de intrare de bază pentru fiecare limbă.

Honsper Vă rugăm să accesați setările de ortografie și derulați în jos. Acum puteți vedea o listă de dicționare de limbi disponibile și puteți adăuga dicționare suplimentare prin meniul drop-down din partea de jos. Rețineți că descărcarea dicționarului necesită o conexiune activă la internet!

Cu toate la un loc fiind spuse este un editor excelent pentru cei care au conținut pe net ,îți corectează textul ,vezi tot timpul câte cuvinte sunt ,paragrafe ,caractere etc ,metoda simplificată pentru diferite modificări de text dar mai multe detalii vezi în tutorialul video.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.