PrintFriendly optimizează pagina web pentru printare

0
39
PrintFriendly optimizează pentru printare.png

PrintFriendly optimizează pentru printare

PrintFriendly șterge elementele și ordonează paginile de pe web care duce la un amsamblu perfect pentru imprimare ,de asemenea contine unelte de eliminare a obiectelor neinteresante din pagina.

Cum am spus și mai sus curăță reclamele și alte elemente nepotrivite din paginile web, în așa fel încât să faci economie la coli și tuș atunci când printați ,mai ales că în ziua de astăzi consumabilele pentru imprimante au devenit foarte scumpe.

Mai pe înțeles atunci când intri pe un website și găsești un articol interesant vrei să îl printezi ,ei bine prin metoda clasică cu print din browser este posibil să prinzi anumite elemente care nu te interesează cum ar fi comentariile sau meniurile laterale sau eu știu anumite reclame ,așa că cu PrintFriendly ai posibilitatea să elimini ce nu îți place din câteva clicuri.

Acesta mai conține și unelte de mărire text și imagine ,schimbare font cât și centrare text care te va ajuta să comprimi pagina pentru a consuma mai puține foi.

Este gratis și usor de folosit ,se instalează rapid atât cât pe chrome cât și pe alte browsere cunoscute mai multe detalii poți afla de pe pagina lor oficială.

Poate fi folosit la serviciu sau acasă pregătit tot timpul pentru a printa o pagina web perfect ordonată pentru economisirea consumabilor.

Mai multe detalii vezi în tutorialul video de mai jos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.