Sfârșitul browserului Internet Explorer în 2022

0
76
Internet Explorer

Internet Explorer în 2022 va fi eliminat

Începând cu 15 iunie 2022, browserul Internet Explorer a fost retras. Microsoft Edge va fi alternativa la modul IE pentru site-urile mai vechi. Microsoft încurajează clienții să treacă la Microsoft Edge, iar organizațiilor și companiilor care rulează site-uri web și aplicații bazate pe Internet Explorer li se recomandă să le configureze să se deschidă în Microsoft Edge cu modul Internet Explorer (IE)..

Este posibil ca Internet Explorer să nu fie complet eliminat de pe dispozitiv, dar dacă încercați să îl deschideți, veți fi redirecționat către Microsoft Edge. Dacă utilizați Internet Explorer ca browser web implicit, acesta se va schimba automat în Microsoft Edge atunci când îl lansați..

Acest lucru pare să sugereze că era actuală se apropie de sfârșit. Cunoscut anterior ca Microsoft Internet Explorer, Internet Explorer a fost oferit ca supliment gratuit pentru Windows în 1995 și mai târziu a devenit disponibil pentru descărcare gratuită ca un browser web foarte popular OEM pentru Windows 95 și versiunile ulterioare ale Windows-ului.

Internet Explorer în 2022

În acel moment, Internet Explorer a devenit rapid favoritul utilizatorilor Windows. Între 1995 și 2013, Microsoft a lansat 11 versiuni de Internet Explorer și fiecare versiune a venit cu câteva caracteristici și îmbunătățiri noi, serverul web oficial al Microsoft a avut un control de 95% asupra utilizării browserului web din lume, care a fost acum mult redus la 0,62%..

Pentru mulți oameni, în special pentru copiii anilor 1990, Internet Explorer a fost prima lor experiență de utilizare a unui browser web. Moștenirea sa a dăinuit prin utilizarea Internet Explorer și Netscape, singurele browsere care au permis accesul programatic pentru a forma imagini, elemente și link-uri. CSS a fost folosit pentru prima dată în Internet Explorer 3 și de atunci și-a pierdut din popularitate și farmec.. În anii 2000, au apărut browsere web competitive precum Opera și Firefox, iar Google Chrome a devenit cel mai popular browser dintre toate..

Internet Explorer va fi, fără îndoială, amintit de cei care au folosit computere Windows în școli, acasă și birouri la sfârșitul anilor 1990 și începutul anilor 2000.
De când alte browsere web au preluat internetul, IE a devenit parte a memei de internet, în special datorită vitezei sale lente. De fapt, se numește browser doar pentru descărcarea altor browsere.

Microsoft Edge a înlocuit oficial Internet Explorer în ianuarie 2015 și a fost eliminat din meniul Start al Windows 11 cu toate acestea vei fi încântat să folosești browserele moderne cum ar fi Chrome ,Firefox ,Opera ,Microsoft Edge ,Brave și altele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.