Wise Care 365 PRO sporește performanța Windows-ului 10

0
113
Wise Care 365 PRO

Wise Care 365 PRO

Astăzi licență pe perioadă nedeterminată pentru Wise Care 365 PRO prin giveaway oferit de Winningpc ,așadar ne putem bucura de instrumentele profesionale gratuit ,la momentul acesta o licență pentru Wise Care 365 PRO ar costa în jur de 20 dolari și 44 dolari pentru o licență pe perioadă nedeterminată.

Fără îndoială, Wise Care 365 PRO este un instrument cuprinzător de optimizare a sistemului, este echipat cu funcții puternice, inclusiv Verificare PC, Curățare sistem, Optimizare sistem, Protector de confidențialitate și Monitorizare sistem pentru a accelera computerul și a-l face să funcționeze mai bine.

Funcționează excelent pentru scanarea și eliminarea fișierelor de registry și nedorite. De asemenea, vă poate ajuta să găsiți potențiale probleme de securitate pe sistemul dvs. computer și să le remediați cu un singur clic.

Wise Care 365 folosește cea mai bună tehnologie din lume. Optimizează performanța computerului, defragmentează discurile și registrul Windows și gestionează procesele și serviciile de pornire.

În timp, hard disk-ul și registry-ul computerului pot deveni aglomerate. Wise Care 365 poate defragmenta unitățile și registrul pentru a le organiza astfel încât computerul să ruleze mai rapid și mai stabil. Vei fi uimit de viteza uimitoare de defragmentare.

Multe programe rulează silențios în fundal când porniți computerul. Wise Care 365 vă ajută să dezactivați programele inutile care consumă resurse valoroase de sistem și să mărească viteza de pornire a computerului.

Așadar dacă vrei să descarci aplicația cu licenta preinstalată vezi adresa de Aici

Pentru mai multe detalii despre instalare și activare licență vă rugăm urmăriți tutorialul video.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.