Smart Defrag 8 optimizează Microsoft Windows 11

0
128
Smart Defrag 8

Smart Defrag 8

Chiar dacă performanța calculatorului este, în general bună, principala cauză a funcționării lente și instabile a calculatorului, poate să fie și atunci când discul nu este defragmentat, astfel generând probleme.

În consecință, instrumentul de „defragmentare”, IObit Smart Defrag 8, a fost lansat pentru a defragmenta eficient hard disk-ul. Performanța de stocare este, de asemenea, crescută cu ajutorul funcției „optimizare”, o funcție care menține unitatea dvs. de disc la cea mai mare viteză.

De asemenea, funcționează în fundal, menținând funcționarea eficientă a spațiului de stocare.

Asadar licenta gratuită pentru 3 luni la versiunea pro oferită de Winningpc program care poate fi descărcat de AICI și licentă:

Caracteristici

Este extrem de ușor de utilizat.

Smart Defrag 8 se ocupă de tot în mod automat și astfel puteți renunța la grija pentru calculator. Interfața ușor de utilizat îl face ideal pentru cei care nu știu niciodată să folosească un computer.

Defragmentare excepțional de eficientă

Smart Defrag are cel mai rapid motor de defragmentare din lume și poate fi folosit pentru a defragmenta unități de toate dimensiunile, cum ar fi hard disk-urile moderne.

Optimizați performanța discului

Smart Defrag nu se limitează la rearanjarea fișierelor. Vă permite, de asemenea, să vă raționalizați hard disk-ul, plasând o acumulare de fișiere și directoare utilizate frecvent în cele mai rapide părți ale discului, permițând computerului dvs. să lucreze la capacitate normală cu o performanță solidă ca piatra.

Pornit întotdeauna pentru funcționarea automată

Programul Smart Defrag vă ajută să vă păstrați computerul optimizat cu fișiere fragmentate și poate face acest lucru în fundal, în mod continuu și constant fără deranj.

Securitatea și fiabilitatea datelor.

Acesta este construit pe baza standardului industrial, astfel încât probabilitatea statistică de a provoca deteriorarea hard disk-ului este neglijabil de mică. Verificările de siguranță vă asigură că discul este sănătos și că proprietățile sunt optimizate. Smart Defrag are „inteligență sigură”, ceea ce permite aplicației să ia decizii care să vă mențină în viață hard disk-ul și să optimizeze sănătatea unui disc.

Mai multe detalii despre instalare si activare licență vezi tutorialul video.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.