Mod rapid de transfer între dispozitive SnapDrop alternativă AirDrop

0
123
SnapDrop alternativă AirDrop

SnapDrop alternativă AirDrop

În acest tutorial pas cu pas, explorăm cum să transferăm fișiere între toate dispozitivele pe care le dețineți dvs., cum ar fi smartphone, iphone, Windows 7/8/10/11, PC Mac, PC Linux și multe altele. Acestea funcționează pe toate dispozitivele dvs. în proporție de suta la suta, de la dispozitive Android la iPhone-uri și până la PC-uri Windows, Mac și Linux. Nu există limite de dimensiune a fișierelor, nu sunt necesare tot felul de permisiuni și este total gratuit pentru oricine deși este construit după modelul AirDrop.

AirDrop este un protocol de securitate utilizat între dispozitivele Apple după cum bine cunoașteți. Cu toate acestea, nu este disponibil pe alte dispozitive. Dacă doriți să transferați fișiere între iOS și un dispozitiv non-iOS, poți utiliza și SnapDrop.

Ce este SnapDrop?

SnapDrop este o soluție bazată pe web, astfel încât vă împinge la browsere web de pe toate sistemele de operare diferite, pur și simplu transferați fișiere între un iphone și android sau windows.

Compatibilitatea SnapDrop cu alte dispozitive

SnapDrop, spre deosebire de AirDrop de la Apple, este compatibil cu toate sistemele de operare majore utilizate în întreaga lume. Cu toate aceste platforme, puteți transfera fișiere către dispozitive care rulează sisteme de operare desktop, laptop, web și mobile.

Până de curând, partajarea de fișiere între un telefon Android și un computer Mac98, sau un iphone la un Windows, a fost o provocare uriașă care consuma mult timp, așa că aruncați o privire către avantajele partajării de fișiere între telefoane, mobile și pc-uri printr-o metodă criptată și simplă.

Cum funcționează SnapDrop?

Inițial este destul de ușor de utilizat ,este nevoie doar să aveți atât dispozitivul, cât și telefonul conectat la același router practic prin browser se face toată legătura accesând https://snapdrop.net/. Site-ul web va da un nume dispozitivului atunci când vă conectați, astfel încât să știți care este adresa acestuia ,hai sa zicem că am 3 dispozitive un android un ios și windows ca să le văd pe toate trebuie doar să intrăm pe fiecare dispozitiv în browser cu adresa de mai sus și apoi poți trimite fișiere între acestea.

Este SnapDrop sigur?

Da este, SnapDrop nu păstrează nimic despre transferurile dumneavoastră. Prin urmare, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la siguranța datelor dumneavoastră. Transferurile dvs. vor fi finalizate în siguranță, prin utilizarea unei conexiuni securizate în rețeaua locală, transportul dvs. va fi protejat de monitorizarea traficului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.