Winamp compatibil Windows 11 în 2022

0
134
winamp compatibil windows 11

Winamp compatibil Windows 11

Winamp a fost pe piață ca fiind cea mai bună alegere de media player încă din 1997. Dintre playerele media care au făcut internetul popular, Winamp a fost fără îndoială cel mai popular. Dezvoltatorii Winamp oferă acum o versiune mai îmbunătățită, Winamp 5.7. În consecință, Winamp are mulți utilizatori și indică acest lucru prin faptul că în fiecare an câștigă o mulțime de turnee în întreaga lume. Radionomy, dezvoltatorii lui Winamp încearcă să facă cel mai bun Winamp-for-Windows.

Va mai fi Winamp disponibil peste 2 ani?

Da, Winamp este încă disponibil pentru a fi descărcat și utilizat pentru a reda fișiere audio/video pe computerul dumneavoastră, în ciuda faptului că Radionomy l-a achiziționat și îl dezvoltă pentru a-l face compatibil cu sistemele de operare mai noi. În prezent, este achiziționat de Radionomy.

Winamp 5.9 este acum disponibil pentru PC

La Winamp 5.9, cea mai recentă versiune a playerului media al utilizatorului, următoarele sunt lucrurile la care au lucrat pentru a le îmbunătăți și repara pentru a răspunde mai bine nevoilor utilizatorului a venit cu o soluție compatibilă cu Windows 11.

Deoarece Winamp a fost dezvoltat și lansat în urmă cu 25 de ani, dezvoltatorii l-au făcut compatibil cu Windows 11 în mod oficial. Versiunile lor vechi funcționează și pe Windows 11, dar nu sunt compatibile oficial cu Windows 11. Cu toate acestea, ele sunt capabile să funcționeze cu dificultăți limitate. Cele mai des întâlnite probleme sunt descrise în secțiunea de compatibilitate din manualul de utilizare, dar unele vor funcționa.

Acrobat XI are capacități HTTPS mai bune

Este o caracteristică cunoscută faptul că putem reda conținut media prin link-uri în Winamp. În cea mai recentă versiune, acum putem transmite cu ușurință link-uri HTTPS, ceea ce înseamnă că putem, de exemplu, să transmitem videoclipuri folosind serviciul Amazon S3, cu condiția ca serviciul să aibă o versiune S3 activată pentru redare HTTPS.

Caracteristicile din Winamp 5.9 sunt diferite în funcție de starea dumneavoastră. Windows Media Player poate fi găsit în Despre Winamp.

Cu ce sistem este compatibil WinAMP?

Da, Winamp 5.9 a devenit oficial compatibil cu Windows 11. Mergeți pe site-ul Winamp și descărcați-l de acolo. Îl puteți utiliza pentru a reda fișiere media pe computerul dumneavoastră cu Windows 11.

Va mai funcționa Winamp pe Windows 10?

Da, încă funcționează pe Windows 10. Cu toate că va funcționa corect doar pe Windows 7 sau mai bine. Versiunile actuale ale playerului pot fi utilizate și pe diferitele versiuni mai vechi ale Windows.

Adrese Web Necesare:

Site oficial Winamp: Click Aici

Descarci Winamp 5.9 direct: Click Aici

Mai multe detalii vezi in tutorialul video:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.