RecMaster PRO soft de captură video jocuri

0
92
RecMaster PRO

RecMaster PRO

RecMaster Pro Screen Recorder funcționează bine ca un instrument eficient pentru inregistrare video care ajută la creare de conținut pentru Youtube sau alte rețele ,astăzi vă oferim un giveaway care îți permite să îl folosești un an varianta pro.

Dacă vă interesează acest program descarcă de Aici licență vezi aici:

 

Și mai multe detalii despre giveaway vezi la această adresă click aici.

Acesta suportă video 4K, include înregistrare audio, editare mai simplă și un șablon de aspect pentru un confort maxim. Dacă sunteți în căutarea unei modalități rapide și simple de a captura și partaja videoclipurile dorite, acest program conține caracteristicile de care aveți nevoie pentru a crea videoclipul perfect.

RecMaster Pro demonstrează caracteristicile programului de înregistrare a ecranului pentru cinci moduri diferite: modul joc, ecran complet, zonă personalizată și numai audio. Cele cinci moduri sunt împărțite în 10 categorii diferite: format video, calitate, frecvență de cadre, sursă audio și funcție web. În acest fel, vă puteți asigura că veți captura videoclipul pe care îl doriți înainte de a începe procesul de înregistrare.

După ce ați selectat toate opțiunile, precum și camera web, microfonul și alte dispozitive de înregistrare, a sosit momentul să începeți înregistrarea. Puteți utiliza funcțiile aplicațiilor pentru a crea orice tip de înregistrare, inclusiv tutoriale video, jocuri, părți de documente, înregistrarea cursurilor sau un jurnal personal de voce. Fiecare utilizare va fi adăugată fără probleme la istoricul dumneavoastră.

Caracteristici RecMaster Pro

RecMaster Pro dispune de numeroase caracteristici puternice pentru a vă oferi o experiență de înregistrare video pe ecran, cum ar fi înregistrare HD, picture-in-picture, înregistrare programată și multe altele. Pe ecranul principal, puteți alege modul de înregistrare, cum ar fi, înregistrarea în super rezoluție (pentru dispozitive externe), multirezoluție și înregistrare cu decalaj de timp.

  • Înregistrarea modului de joc: puteți înregistra jocul fără lag
  • Ca urmare, utilizatorii pot înregistra întregul ecran cu ajutorul funcției ecran complet.
  • Vă permite să selectați o zonă a ecranului care urmează să fie salvată sau înregistrată.
  • Webcam Recording (Înregistrare cu camera web): vă permite să realizați fotografii și clipuri video cu camera web.
  • Record only (înregistrează numai sunetul de pe suport, nu și de pe dispozitivul de înregistrare)
  • O altă caracteristică importantă a RecMaster Screen Recorder este sistemul de înregistrare automată. Clienții pot permite aplicației să înceapă înregistrarea la ora prestabilită, care va fi înregistrată automat.

Mai multe moduri de înregistrare cu un singur clic

Utilizatorii pot înregistra în timp ce salvează diferite rezoluții de video 720p și toate formatele, cum ar fi AVI, MP4, FLV. Se poate alege, de asemenea, meniul de pornire automată a înregistrării. Rezoluția poate ajunge chiar până la 4K.

Puteți activa și dezactiva sunetele din înregistrare, puteți modifica tastele săgeată (Start/Pause/Timeout/Fin) și puteți adăuga un filigran text sau imagine.

RecMaster vine cu editor încorporat

După ce am terminat de vizualizat videoclipul înregistrat, clickerul ,editorul apare curat și ordonat. Nu trebuie să căutăm unde au fost salvate fișierele noastre; în schimb, putem să le vizualizăm în exploratorul de fișiere din meniul de setări. De asemenea, putem schimba locul unde ne localizăm fișierele; există un meniu de opțiuni rapide care ne permite să ștergem fișierele înregistrate și să le redenumim.

Mai multe detalii urmariti tutorialul video de mai jos.

Tutorial Video

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.