Acasă Giveaway Advanced SystemCare Pro 16 trei luni gratuit

Advanced SystemCare Pro 16 trei luni gratuit

0
Advanced SystemCare Pro 16

IObit a dezvoltat versiunea Advanced SystemCare PRO 16, care este o unealtă utilă pe care o puteți folosi în siguranță pentru a vă ajuta în gestionarea tuturor problemelor legate de calculator și, în special, a problemelor legate de optimizarea sistemului de operare. Advanced SystemCare Professional 16 vă va ajuta să curățați cu ușurință regiștrii din RAM, să eliberați în profunzime spațiul pe disc și să optimizați Windows 7, 8.1 sau 10 cu această ocazie vă oferim varianta pro pentru 3 luni.

Programul poate fi descărcat de AICI

Licență : 30C9A-13582-AEB9B-12614

Licentele de mai sus actualizată la 14 oct 2022

 

Optimizati si curatati PC-ul

Este un program puternic de curățare a registrilor cât si de optimizare a calculatorului de care vă puteți bucura în mod convenabil. Poate repara performanța calculatorului dumneavoastră și poate asigura funcționarea stabilă a PC-ului dumneavoastră.

Cu cât vă folosiți mai mult PC-ul, cu atât devine mai lent. Este un fapt recunoscut, deoarece Windows creează întotdeauna o mulțime de date pentru el însuși de fiecare dată când faceți ceva pe PC. Prin urmare, este foarte necesar să curățați resturile din pc-ul dvs. și să vă accelerați PC-ul.

Protejati PC-ul Anti-Malware

Pe lângă optimizarea desktop-ului și a browser-ului, Advanced SystemCare PRO 16 este si un puternic instrument anti-malware. Ediției gratuite îi lipsesc câteva caracteristici, dar o versiune îmbunătățită este acum disponibilă gratuit varianta pro pentru [3 luni](https://winningpc.com/advanced-systemcare-pro-coupon-code-review/). Cu noile caracteristici Advanced, computerul dvs. va avea o performanță mai bună, productivitate și o pornire mai rapidă, fără ca dvs. să trebuiască să faceți nimic.

Protejați datele care vă interesează

Deși confidențialitatea dumneavoastră este prioritatea principală, există multe amenințări. Cum ar trebui să închideți această portiță, care permite programelor susceptibile, hackerilor și virușilor să vă acceseze datele sensibile și să vă expună confidențialitatea? Advanced SystemCare este încercarea onestă de a răspunde preocupărilor dvs. legate de confidențialitate prin curățarea urmelor de confidențialitate, remedierea lacunelor de securitate de pe mașina dvs. și actualizarea programelor la cea mai recentă versiune. Cu astfel de abilități de securitate, puteți fi sigur că intimitatea dumneavoastră nu este vulnerabilă.

Îmbunătățiți viteza internetului.

Vă confruntați cu viteze lente de navigare și descărcare pe PC-ul și rețeaua dvs.? Internet Booster de la Advanced System Care este o soluție ușoară și fiabilă pentru problemele dumneavoastră legate de Internet. Aplicația face un screening atent pentru sistemul și rețeaua dvs. pentru a vă îmbunătăți conexiunile, lăsând atât sistemul, cât și lățimea de bandă în condiții optime.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Exit mobile version