Cum se mai poate descărca Windows 7 ISO gratuit

0
115
Cum se mai poate descărca Windows 7 ISO gratuit

Microsoft a lansat oficial sistemul de operare Windows 7 în octombrie 2009. După 10 ani, Microsoft a pus capăt actualizărilor de securitate și asistenței tehnice pentru Windows 7. Înainte, utilizatorii puteau descărca Windows 7 de pe site-ul oficial al Microsoft. Dar acum, suportul tehnic a fost întrerupt, iar utilizatorii nu mai pot descărca Windows 7.

Cu toate acestea, este posibil ca unele dintre site-urile Microsoft să mai fie viabile încă și să fie ascunse de software-ul de securitate. Nu mai puteți descărca Windows 7 folosind site-ul Microsoft, iată câteva modalități alternative de a descărca Windows 7 ISO gratuit.

 Dacă doriți să obțineți o copie gratuită a fișierului ISO Windows 7 și să îl instalați pe sistemul dvs. sau ca mașină virtuală în programul dvs. preferat de virtualizare, atunci îl puteți descărca din diferite surse online, utilizând oricare dintre următoarele metode:

1.Link-uri directe pentru a descărca windows 7.

2.Utilizarea a unui software terță parte pentru a descărca windows 7

3.Utilizarea a unui website terță parte pentru a descărca windows 7

Cu toate acestea este necesar o cheia de licență  pentru a activa Windows 7, depinde la ce doriți să îl folosiți.

1.Link-uri directe pentru a descărca windows 7.

 După cum s-a menționat mai sus, Windows 7 nu mai este disponibil pe site-ul oficial al Microsoft. Microsoft retrage produsele Windows 7 pentru utilizatorii finali, deoarece link-urile pentru descărcarea fișierelor ISO ale Windows 7 au fost eliminate de pe site-ul oficial al Microsoft. Link-urile de mai jos sunt link-uri oficiale de descărcare a Windows 7 ISO. Când faceți clic pe aceste linkuri, în loc să vă ducă la pagina de descărcare, Windows 7 ISO va începe să se descarce automat. 

2.Utilizarea a unui software terță parte pentru a descărca windows 7.

Unul dintre programele de la terțe părți care permite utilizatorilor să descarce fișiere ISO pentru Windows 7 este disponibil pe site-ul HeiDoc.net. Pentru a vă asigura că puteți efectua toate datele și unele operațiuni hardware fără probleme, am verificat acest site web pe ScamAdviser. Am constatat că acest site are 100 din 100 și ar putea fi sigur de utilizat.

Acest tool îl poți descărca de la această  adresă Click Aici.

Puteți utiliza programul de mai sus pentru a descărca fișiere ISO pentru Windows 7, Windows 8.1 și Windows 10. După ce lansați software-ul, urmați pașii furnizați mai jos:

Deschideți meniul „Windows” din partea dreaptă a ecranului. Din acest meniu, selectați „Windows 7” sau „Windows 7 (august 2018)”. Selectați „Windows 7 edition” din meniul „Windows”.

3.Utilizarea a unui website terță parte pentru a descărca windows 7

O altă opțiune pentru a descărca fișiere ISO pentru Windows 7 este un site web de la terțe părți. Puteți descărca un fișier ISO Windows 7 de pe softpedia.com. Dar numai Windows 7 Service Pack 1 (SP1) este disponibil Aici. Căutați-l și apoi, când se deschide pagina de descărcare, faceți clic pe butonul Download pentru a descărca Windows 7 SP1 pe 32 de biți și Windows 7 SP1 pe 64 de biți.

Puteți descărca fișiere ISO pentru Windows 8.1 sau Windows 10 accesând site-ul oficial al celor mai recente versiuni ale sistemului de operare Windows. În plus, puteți descărca, de asemenea, fișiere ISO pentru Windows 11 utilizând Media Creation Tool, disponibil pe site-ul Microsoft.

Tutorial Video

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.