Acasă WinFix Mentenanta Geek Uninstaller dezinstalator portabil pentru Windows 11

Geek Uninstaller dezinstalator portabil pentru Windows 11

0
Geek Uninstaller dezinstalator portabil pentru Windows 11

Geek Uninstaller pentru Windows scanează computerul și listează aplicațiile pe care le-ați dezinstalat recent. Rezultatele vă pot ajuta să înțelegeți ce pachete ar fi putut lăsa resturi pe PC-ul dumneavoastră. Unele fișiere rămase pot fi deteriorate, iar alte fișiere orfane pot declanșa, de asemenea, probleme de blocare a resurselor. Geek Uninstaller găzduiește scanări avansate care pot observa și atenua acest lucru.

Chiar dacă aveți un program de dezinstalare pe computer care nu va fi eliminat prin mijloacele obișnuite, Geek Uninstaller are o funcție de eliminare forțată care se va potrivi scopurilor dumneavoastră.

Utilizare

Odata ce ati deschis GeekUninstaller atunci când sunteți gata să dezinstalați o aplicație, faceți clic dreapta pe ea și alegeți oricare dintre opțiuni, cum ar fi „dezinstalare” sau „eliminare forțată”. Dacă faceți clic pe una dintre aceste opțiuni, veți începe procesul de eliminare a aplicației. Fiți foarte atenți înainte de a dezinstala atunci când nu există o opțiune de restaurare.

După ce faceți clic dreapta, puteți utiliza alte alternative din acest meniu derulant, cum ar fi vizualizarea intrării unei aplicații în Registrul Windows sau in folderul nativ ,informatii despre aplicatie online prin browser si altele.

Căutare rapidă

Acum, funcția de căutare rapidă a Geek Uninstaller este o modalitate simplă de a găsi rapid aplicațiile pe care doriți să le eliminați. Aceasta listează rapid fișierele rămase și le elimină.

Compatibilitate

Deoarece Geek Uninstaller este un fișier EXE mic, este portabil, deci nu este necesară instalarea. De asemenea, este capabil să ruleze pe orice computer cu Windows pe 32 sau 64 de biți. În plus, este compatibil cu orice PC cu Windows 11.

Interfața cu utilizatorul

GeekUninstaller vine cu o interfață de utilizator care pare foarte familiară pentru majoritatea utilizatorilor de Windows, deoarece lista de programe seamănă cu instrumentul nativ de dezinstalare a programelor din Windows și cu instrumentul de căutare nativ din Windows. De exemplu, pentru a căuta un anumit program folosind această interfață, trebuie doar să tastați numele programului în instrumentul de căutare. Geek Uninstaller include, de asemenea, un instrument de căutare în lista de programe cu care poti diferentia usor programele instalate.

O altă caracteristică interesantă este că puteți comuta cu ușurință între o listă de aplicații desktop și alte aplicații din Windows Store. Pentru a susține atractivitatea sa multiculturală, Geek Uninstaller are în catalog peste 40 de limbi, inclusiv română.

Dezinstalare programe

Deși uneori programele software au interfețe de utilizator care sunt foarte greu de utilizat, Geek Uninstaller oferă o soluție rapidă și ușoară. Prin urmare, programul este simplu de utilizat, deoarece efectuează o scanare profundă și rapidă și elimină toate fișierele rămase din registri si folderele native ale programului instalat.

Versiune Pro

Deși atât versiunea gratuită, cât și cea pro sunt disponibile pentru utilizare personală nelimitată, solicitarea utilizatorului de a achiziționa o licență deblochează caracteristici suplimentare, cum ar fi suportul tehnic online, eliminarea pe loturi și capacitatea de a gestiona programele de pornire. În general, versiunea gratuită este mai mult decât suficientă pentru o utilizare generală, dar o versiune de încercare gratuită este disponibilă dacă sunteți interesat să achiziționați Versiunea Pro.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Exit mobile version