Acasă tutorial Instrumente portabile de eliminare a virușilor din pc 2022

Instrumente portabile de eliminare a virușilor din pc 2022

0
Instrumente portabile de eliminare a virusurilor 2022

Instrumente portabile de eliminare a virușilor 2022

Există multe programe care acționează ca un scaner de viruși offline gratuit pentru PC-ul dumneavoastră. Aceste instrumente pot fi executate prin intermediul unui stick USB. În timp ce unele dintre aceste instrumente suportă chiar și punerea lor în mediul DOS. Folosiți lista de mai jos pentru a găsi scanere de viruși offline gratuite în funcție de sistemul dumneavoastră de operare.

1. Emsisoft Emergency Kit

Acest produs are o colecție de programe portabile cu utilizare intensivă a resurselor, care oferă utilizatorilor opțiunea de monitorizare a securității pe bază de USB prin intermediul internetului.
Acesta poate fi rulat prin intermediul unității flash USB și este gratuit pentru uz personal, dar este disponibil și într-o versiune comercială.

Pentru a actualiza semnăturile de viruși ale kitului de urgență, le puteți descărca manual folosind executabilul independent. Definițiile din executabil se actualizează la fiecare 24 de ore și pot fi depășite cu mai mult de 24 de ore. Ca măsură de siguranță, ar trebui să descărcați întotdeauna cele mai recente definiții și să le salvați într-o locație sigură înainte de a le actualiza.

2.Kaspersky free virus removal tool

Instrumentul gratuit de eliminare a virușilor de la Kaspersky este un instrument excelent și pentru combaterea infecțiilor cu viruși de pe un computer. În cazul în care nu aveți conectivitate la internet, sistemul poate fi rulat direct de pe un stick de memorie USB. Programul șterge automat toate fișierele temporare, iar utilizatorul este liber să lucreze ulterior de pe un sistem curat.

Acesta este un simplu instrument de raportare care nu are opțiunea de a actualiza baza de date cu viruși. Trebuie să efectuați o reîncărcare a instrumentului de pe site-ul web pentru a obține cea mai recentă definiție actualizată a virusului.

3.eScan Antivirus toolkit

eScan by microworld vine cu un set de instrumente portabile pentru inlaturarea a virusilor din pc offline. De asemenea, aveți posibilitatea de a detecta și elimina malware, spyware și viruși din sistem fără a deschide nicio linie de comandă. Acest instrument este portabil, astfel încât îl puteți utiliza de pe o unitate flash sau de pe un CD fără nicio instalare. Baza de date din cadrul acestuia este actualizată zilnic pentru a prinde cele mai recente amenințări posibile. Aveți opțiunea de a scana o unitate detașabilă sau întregul hard disk al computerului.

În eScan, este posibil să actualizați definițiile doar prin câteva clicuri, atunci când sunteți conectat la internet. În alte scanere, trebuie să descărcați o nouă copie a scanerului pentru a obține definiția actualizată a bazei de date.

4.ClamWin Portable

Este gratuit și cu sursă deschisă. Are o rată bună de detectare a virușilor din Windows. Îl puteți utiliza offline direct pe un stick USB. Oferă o interfață grafică pentru utilizator. Trebuie să descărcați de pe site-ul lor cea mai recentă definiție actualizată a virusului. Oferă o interfață de linie de comandă. Clamwin își actualizează baza de date de viruși pe măsură ce apar noi viruși în sistem. Dispune de o varietate de caracteristici pentru a personaliza utilitarul după cum doriți.

5.Microsoft Safety Scanner

Microsoft Safety Scanner este un instrument de combatere a computerelor care sunt folosite de malware și viruși. Deși, fiind un scaner ,acesta luptă împotriva amenințărilor foarte active, oferindu-vă scanări în timp real.

Acest instrument este actualizat automat cu cele mai recente definiții de virus pentru o perioadă de 10 zile. Descărcați întotdeauna cel mai recent pachet disponibil și actualizați-l automat. După această perioadă, nu mai este nevoie să descărcați cel mai recent pachet actualizat pentru a accesa instrumentul online.

6.Avira PC Cleaner

Avira a fost si este cel mai căutat antivirus gratuit ,ratele de detectare ale Avira sunt încă atât de bune, iar scanarea cu Avira PC Cleaner vă oferă avantajul suplimentar de a vă scăpa PC-ul de virusi.

Vă rugăm să rețineți: Avira PC Cleaner are o dimensiune de instalare unică de 745 KB. Prin urmare, este nevoie de ceva timp pentru a descărca definițiile prin internet. După ce se termină și executați instrumentul de eliminare din meniul Win+R, acesta va șterge toate fișierele. De fapt, instalarea creează două dosare „sistem” cu viruși și malware în plus față de dosarul Avira „virus definitions” și modificări suplimentare în dosarul Avira, precum și toate celelalte antiviruși instalate în ultimele luni sunt prezente.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Exit mobile version