Microsoft PC Manager este un optimizator excelent one clic pentru Windows 10/11

0
137
Microsoft PC Manager este un optimizator excelent one clic pentru Windows 10:11

Microsoft PC Manager

Microsoft PC Manager este un optimizator cu un singur clic care oferă instrumente precum eliminarea programelor de rulare automată, eliminarea fișierelor nedorite și alte servicii pentru a face un computer să funcționeze mai rapid. Acest instrument poate fi descărcat gratuit de pe site-ul Microsoft din China și tocmai a intrat în public Beta.

Acest software gratuit oferă caracteristici pentru utilizatorii de Windows:

  • Accelerarea cu un singur clic șterge toate extensiile care nu sunt de sistem, eliberează resursele de sistem și promite o performanță mai rapidă.
  • Gestionarea spațiului sistemului: O curățare în profunzime a spațiului de stocare al sistemului; ajutor la gestionarea fișierelor mari; este util pentru simplificarea fișierelor mari înainte de a le transfera în Cloud; și eliberează spațiul de stocare al computerului.
  • Examinare fizică: Poate detecta rapid probleme informatice, poate selecta gunoiul, poate identifica virușii de calculator și poate rezolva probleme cu un singur clic.
  • Protecție profesională împotriva virușilor: PC Manager de la Microsoft integrează definițiile Windows Defender pentru a vă proteja calculatorul.

 Acum, dacă aceste caracteristici de optimizare a performanței PC-ului vă amintesc de alte utilitare ale sistemului Windows, cum ar fi CCleaner, nu vă înșelați. Acest software oferă totul, cu excepția unei funcții de curatare a Registrului.

Ca atare utilitarul este împărțit în două categorii CleanUp și Security în prima categorie veți găsi unelte prin care măriți viteza la pc dintr-un singur Clic ,în a doua categorie poți scana pc-ul de viruși practic se ocupă de tot ce ține pe partea de securitate a sistemului cum ar fi update-uri de sistem ,scanarea împreună cu windows defender de viruși și malware și alte unelte importante cum ar fi blocaj pop-up s-au restabilire browser default.   

O mare parte din această funcționalitate este deja integrată în Windows, dar această aplicație PC Manager pune totul într-o singură locație utilă. Există chiar și o secțiune de protecție a browserului care facilitează schimbarea browserului implicit decât ceea ce există în Windows chiar acum.

Instrumentul Cleanup vă permite să gestionați programele și procesele care să acceseze datele din jurnalul pachetului dumneavoastră. În plus, funcția Manage Apps vă permite să eliminați rapid și ușor aplicațiile nefolosite. În plus față de aceste tehnici de curatare, funcția Deep CleanUp  vă permite sa faceți o curățare mai în detaliu a fișierelor. În cele din urmă, Process Manager vă permite să eliminați rapid programele care permit o abundență de resurse de sistem.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.