Acasă Media-IT grafica ToonMe transformă fotografia reală în desen animat

ToonMe transformă fotografia reală în desen animat

0
ToonMe transformă fotografia reală în desen animat

Ce este ToonMe App?

ToonMe este o aplicație web de transformare a fotografiilor în desene animate care scoate portrete uimitoare . Trebuie doar să faceți sau să încărcați un selfie și să nu aveți cunoștințe de bază în domeniul artei. Aplicația web ToonMe se va ocupa apoi de restul.

Mai exact, aceasta creează asemănarea imposibil de realistă a unui desen animat bazat pe imagini.Creează-ți portrete proprii, în trend sau personalizate și pregătește-te să te întâlnești cu sinele tău din desene animate.

Această adăugare a provocării ToonMe pe Instagram va ajuta cu siguranță artiștii care nu au abilități de desen să obțină ceva care să iasă în evidență din colecția de alte postări. Aplicația dispune în continuare de mai multe șabloane, din care poți desena.

Eu am testat versiunea web de la adresa toonme.com cu o poză portret și a generat printre altele portrete cartoon interesante unele le-a pocit însă restul au ieșit destul de frumoase ,aceste poze se pot folosi spre exemplu pe Facebook ,Instagram sau chiar pe un canal de youtube.

Cu toate că poți transforma pozele direct online ai posibilitatea să descarci aplicația de pe site-ul lor pentru MacOs , Android și chiar pentru Huawei.

Caracteristicile aplicației toonMe

Inteligența artificială a lui ToonMe va redesena automat portretul tău digital într-un stil de desen animat sau vectorial, pornind de la un singur selfie. Odată ce sistemul v-a oferit un mod de schițare în stil liber, puteți să vă editați/redactați rapid portretul, să salvați/partajați cu toon art și să vă prezentați toonul în timpul unor evenimente speciale sau pe rețelele de socializare.

De ce să alegeți aplicația ToonMe?

Orice utilizator care are un cont pe ToonMe poate deveni o celebritate, potrivit site-ului. Răsfoiți fotografiile care afișează utilizatori normali și celebrități, iar acest lucru înseamnă că, în cele din urmă, ar putea deveni celebri.

Cu doar câteva clicuri, este posibil să creați un avatar animat cu aspect realist. Utilizatorii de pe Twitter se distrează copios modificând imagini animate pentru a le transforma în personaje placide inspirate de Pixar sau Disney.

Tutorial Video

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Exit mobile version