Cere Tutorial

Cere Tutorial

NOI TE AJUTAM!!! …. FII PRIMUL CARE PROPUNE

Pagina a fost inființată special pentru voi , daca vrei să facem un tutorial video pentru tine ,cu un anume subiect lasă un comentariu mai jos in căsuța de comentarii .

Mesajul tău va fi preluat și analizat de colegi și în timpul disponibil dacă este ok pentru postare ,îți realizăm un tutorial video pe site-ul Tutoriale Video.Așadar fii cu ochii pe comentariile de mai jos deoarece aici vei fi înștiințat.

Notă: Obligatoriu trebuie să treci adresa de email corectă și deasemenea un nume descifrabil deoarece va fi menționat în articol.

COMMENTS

WORDPRESS: 19
 • comment-avatar

  Salut,cum as putea elibera memoria si disk pe windows 10?
  In task manager imi arata ca memoria e ocupata 90% si diskul 100%.

 • comment-avatar
  Alin CM 1 lună ago

  Daca este posibil un tutorial cu instalare terrarium tv pe un smart tv Lg cu webos sau pe acelas tv instalare stremio sau kodi. Multumesc mult.

 • comment-avatar
  John 2 luni ago

  Buna Ziua ,
  Va rog un tutorial pentru Windows ai Android cu programul Terrarium (asemanator Kodi).Dupa instalare nu vrea sa functioneze….
  Multumiri anticipate

 • comment-avatar

  Buna ziua,
  va rog sa imi spuneti daca se poate instala Windows 10 de 32 Bit pe un Laptop ASUS VivoBook Max A541N deoarece eu nu reusesc sa instalez decat Windows 10 de 64 Bit. Daca se poate rog un tutorial cu acest lucru. Am nevoie sa instalez Windows de 32 Bit.

  Multumesc Anticipat!

  • comment-avatar

   Salut! daca instalezi win 10 32 inseamnă că te intorci inapoi in timp ,win 10 64 este ideal pentru notebook-ul tau ,pe arhitectura 64 bit se va merge in viitor.Tutorial video nu pot sa fac pentru ca nu detin acest notebook insa ceva explicativ poti să vezi aici

   https://youtu.be/uuznwdhqhto

   Deasemenea citeste si comentariile deoarece este vorba de MBR si GPT daca configuratia partitiilor este facută pe GPT atunci va trebui sa pui imaginea iso pe un stick si sa alegi tot GPT la fel cum e sistemul ,de exemplu treaba asta poti sa o faci cu utilitarul RUFUS care iti da posibiliatatea sa alegi intre gpt si mbr.Partitie MBR înseamna mai multă elasticitate deoarece este mai veche si poti instala mai multe sisteme de operare cum ar fi linux cu windows,sisteme de operare mai vechi cum ar fi xp însă este mai lentă, Partiție GPT înseamnă o viteză putin mai mare si securitate deoarece foloseste UEFI si pe GPT se va merge în viitor.

 • comment-avatar
  Mihail 5 luni ago

  Salutare! As dori un tutorial despre personalizarea si modificare a dimensiunii unei imagini iso de Win 10. Cu ce program se poate modifica o imagine iso, deoarece am incercat cateva softuri si sunt limitate la functii, va multumesc !

  • comment-avatar

   Salut! Bine ai venit…Unelte Iso găsești aici: https://www.tutorialevideoit.ro/download accesezi secțiunea Unelte Iso ,verifică link-ul iar dacă nu găsești ce îți trebuie mă anunți și o să caut pe net ceva ce poate să facă treaba asta gratuit ,o să fac un tutorial video și te voi anunța aici.

   • comment-avatar
    Mihail Moise 5 luni ago

    M-am uitat la sectiunea iso, iar acele programe nu sunt ce vreau eu sa fie, ma intereseaza mai mult sa personalizez adica sa dezactivez diferite setari inutile din sistem iar la urma sa reduc dimensiunea imaginii iso deoarece are multe editii.

    • comment-avatar

     Presupun ca vrei pentru windows ca sa il micșorezi ? Dacă da pentru ce windows vrei ?

  • comment-avatar

   Salut! Folosește Nlite se afla la această adresă https://www.ntlite.com

   • comment-avatar
    Mihail Moise 4 luni ago

    Salut! Am folosit NTlite pt a micsora imaginea iso de Win 10, numai ca este limitat acest program la unele functii, dar uneori mai mult stricam kit-ul de instalare pana m-am caznit sa il fac perfect functional fara erori. As dori alt program gratuit care sa pot avea acces la orice setare din imaginea iso, nu cunosc alt softuri de acest fel care sa pot face modificari unui sistem operativ, daca gasiti si alte softuri de acest gen. Va multumesc pt raspunsuri la intrebari !

 • comment-avatar
  Nasaudeanu viorel 5 luni ago

  Buna ziua.va rog ajutor configurare prin cablu camera supraveghere PNI IP 801W.
  Va multumesc

  • comment-avatar

   Nu dețin astfel de cameră pentru realizarea unui tutorial video ,însă vă ajut pe acestă cale la acest link http://download.mo.ro/public/User-Manual/4199/pni-ip801w-manual.pdf este un manual ,pur si simplu il pastați în bara de adrese sau dai click pe link ,apoi îl descărcați pe desktop este în format pdf ,deschideți documentul cu adobe reader sau cu browserul edge și urmăriți pașii începând cu pagina 6.Modalitatea ar fi : conectați camera la rețeaua de internet prin cablu apoi instalați aplicația CMS de pe cd-ul camerei pe un calculator care este conectat la aceiasi retea ,ideal ar fi sa aveti un router deoarece poti sa le conectezi pe amnâdoua pe aceiasi retea.Mai departe urmați pașii din manual începand cu pagina 6 atenție la pagina 7 si 8 .La pagina 7 ip-ul implicit al camerei este 192.168.1.10 pe care va trebui să îl editezi iar aici iar atenție este vorba de pagina 8 în care ai posibilitatea să faci editarea pe ip manual sau automat ideal este sa mergi pe automat accesând optiunea Auto Get..Așadar citește foarte bine manualul și deasemenea urmează pașii indicați în ordinea corectă.Mulțumesc pentru feedback..Succes.