Propune

NOI TE AJUTAM!!! …. FII PRIMUL CARE PROPUNE

Pagina a fost inființată special pentru voi , daca vrei să facem un tutorial video sau ai o propunere ,o întrebare cu o problemă sau un subiect scrie un comentariu mai jos.

Mesajul tău va fi preluat și analizat de colegi în timpul disponibil alocat .În urma analizei realizăm un tutorial video pe site-ul Tutoriale Video dacă este cazul sau scriem un răspuns cu o rezolvare favorabilă dvs .Atenție la comentariile de mai jos deoarece aici vei fi înștiințat.

Notă: Obligatoriu trebuie să treci adresa de email corectă și de asemenea un nume descifrabil deoarece va fi menționat în articol.

COMMENTS

WORDPRESS: 119
 • comment-avatar

  Salutare , o mica nelamurire.Cred ca am luat vreoun virus ceva …. de ceva vreme nu mai pot deschide niciun fisier(muzica/fotografii).lA muzica nu porneste deloc, „vede” melodia in playlist ….dar nu porneste, tot da skip la urmatoare.Iar la fotografii nu deschide deloc.Atat pentru muzica cat si pentru fotogarfii am incercat toate programele posibile (cunoscute de mine si gasite online).Am mai intrebat diferite persoane si mi s-a sugerat ca ar fi „codate” de nuj ce persoane (hackeri banuiesc) care ar urma sa imi ceara bani ptr unblock.Mi se pare putin probabil, dar cert e ca nu pot accesa nimic .Ati mai intalnit situatia asta?Aveti un sfat ceva ?Am incercat si un scan cu antivirusi si nu a gasit nimic.Apropo de antivirusi…o recomadare va rog .Precizez ca nu petrec foarte mult timp pe internet .Poate un film din cand in cand (si ala online) si ceva facturi de platit.Un antivirus care sa nu ocupe toate resursele(gen norton).Va multumesc….. un week-end cat mai placut in continuare!!

 • comment-avatar
  Ioana 3 luni ago

  Cum extragi subttitarea de la video ca sa o poti traduce?

 • comment-avatar
  Staicu Daniel 6 luni ago

  salut am si io un stick de 32 nu imi apare in my computer nici la hdduri in computer management imi apare dar cu 7 mb cv de genu nu cu 32gb
  cum as putea sal readuc la viatza

  va multumesc

 • comment-avatar
  Razvan 9 luni ago

  Salut, doresc sa fac copertile pentru o mapa care urmeaza sa fie printata, cum trebuie sa procedez? fata si spatele facute in fisier separat sau in acelasi fisier doua formate a4 lipite ?

  • comment-avatar

   In ce program vrei sa le faci ,corel sau photoshop?

   • comment-avatar
    Razvan 9 luni ago

    Photoshop
    Si eventual trimise pt print in format PDF, nu png, jpeg

    • comment-avatar

     Pentru o calitate excelentă a fotografiei se foloseste extensia .tiff sau .tif la export din corel sau photoshop

  • comment-avatar

   Avem un tutorial video aici https://www.youtube.com/watch?v=NJMSfhzHqSU faci 2 fisiere ,coperta fata si coperta spate in tutorialul video realizat de noi se prezintă doar fața copertei spatele se face cam asemanator.

   • comment-avatar
    Razvan 9 luni ago

    Am vazut, multumesc

   • comment-avatar

    nu va supărați va rog frumos puteți să mă ajutați si pe mn cu un disc pentru windows 7 am rugat o persoană care a vrut să mă ajute si nu ma mai ajutat si am mai fost iar la alta persoana i-am dat 50 lei și ma fraierit cu discul nu era bun va rog frumos pa dumneavoastră daca aveti cumva o copie sa ma ajutati si pe mn va rămân dator va rog frumos am calculatorul stricat l-am stricat ca dobitocu si acum am nevoie de un dvd pentru windows7!

 • comment-avatar
  Marian 10 luni ago

  Cum pot sa rezolv geforce experience error 0x0003 ?

 • comment-avatar

  Ce metoda pot folosi pt.a traduce seriale turcesti de pe youtube in română .Va multumesc….

  • comment-avatar

   Dă-mi mai multe detalii serialele le pui tu pe youtube? sau copii link-ul de pe youtube si îl pui pe site?