Propune

NOI TE AJUTAM!!! …. FII PRIMUL CARE PROPUNE

Pagina a fost inființată special pentru voi , daca vrei să facem un tutorial video sau ai o propunere ,o întrebare cu o problemă sau un subiect scrie un comentariu mai jos.

Mesajul tău va fi preluat și analizat de colegi în timpul disponibil alocat .În urma analizei realizăm un tutorial video pe site-ul Tutoriale Video dacă este cazul sau scriem un răspuns cu o rezolvare favorabilă dvs .Atenție la comentariile de mai jos deoarece aici vei fi înștiințat.

Notă: Obligatoriu trebuie să treci adresa de email corectă și de asemenea un nume descifrabil deoarece va fi menționat în articol.

COMENTARII

WORDPRESS: 65
 • comment-avatar
  POMIAN ERIK 1 lună în urmă

  salut vreau si eu un tutorial cum sa sterg Ethernet si sa imi pun pe Internet pentru ca pe Ethernet imi merge foarte greu si apropo nu de mult mi-am facut windows-ul sper ca ma puteti ajuta

  • comment-avatar

   Ethernet asta inseamna ca esti cuplat la net prin cablu ,incearca o conexiune wireless daca ai un router pe wireless.
   Cand am zis mai multe detalii ma refeream la faptul daca esti conectat prin cablu , la ce provider de internet esti conectat ,ce configuratie are pc-ul etc..

 • comment-avatar
  POMIAN ERIK 1 lună în urmă

  SALUT IERI MI-AM FACUT WINDOWS 10 SI AM VAZUT CA MIE PE ETHERNET SI LA ALTII E PE INTERNET NU STIU SA MI-L PUN PE INTERNET SI APROPO DE CAND AM WINDOWS 10 MERGE FOARTE SLAB NETU PE TEL ABIA PRIND MERGE FOARTE GREU DACA CINEVA MA VREA AJUTA POATE SA IMI SPUNA MAI INDETALIAT PE FACEBOOK SAU DISCORD SAU PRIN TEAM VIWER CHIAR AM NEVOIE DE AJUTOR VA ROG FRUMOS! FACEBOOK: *********** (NU AM POZA SUNT DIN BM) ************ DAR DACA E SIMPLU IMI PUTETI SPUNE SI AICI

  • comment-avatar

   Nu mai scrie cu litere mari ,nu ai voie sa lasi id de facebook pe pagina aceasta.
   Fi mai explicit cu ce anume vrei sa te ajutam ,ce treaba are telefonul cu pc-ul ?